Boeken

In 2011 is mijn eerste boek verschenen: ‘En het werd…Griekenland’ Een verzameling columns, die ik heb geschreven tussen 2005 en 2010. Uitgegeven bij de inmiddels ter ziele gegane uitgeverij: De Free Musketiers. Er zijn in totaal rond de achthonderd van verkocht. De opvolger van de uitgeverij Lecterium is inmiddels ook failliet. Voor liefhebbers heb ik in Mirtos nog enkele exemplaren.

In 2019 gaan er twee boeken verschijnen. Het kinderboek: Balou, het gelukkigste hondje van Kreta, geïllustreerd door Tietia Feikens, komt uit in september. Dus voor de Kinderboekenweek en ruim voor de feestdagen. De uitgever is Elikser in Leeuwarden.
Ook dit jaar komt er een kort verhaal uit: ‘Schapenboet op het strand’. Een heel persoonlijke vertelling over onze familiegeschiedenis, die niet onbeladen is.

IN SEPTEMBER 2019 KOMT MIJN KINDERBOEK UIT

Het boek heet: ‘BALOU, HET GELUKKIGSTE HONDJE VAN KRETA’.
De inspiratiebron en verteller is Balou, de hond van Siemon en mij. Gevonden op de boulevard van Mirtos in een voor hem angstig moment. Siemon redde hem en daarna is Balou nooit meer weggegaan. Wist hij veel, dat hij veel van de wereld zou zien? In 30 verhaaltjes krijg je het antwoord en nog veel meer. Van Balou zelf natuurlijk.
Illustraties zijn van Tietia Feikens, een goede decennialange vriendin.
Uitgeverij : Elikser in Leeuwarden.

Pin It on Pinterest